Charterkryssningar

Charterkryssningar går att bokas året om – så länge ån är fri från is. 

Fira en bemärkelsedag på Aura å

Fira din födelsedag eller årsdag med en all-inclusive upplevelse på Aura å. Vi arrangerar mat och dryck enligt dina önskemål och ljudsystemet ombord ser till att underhålla er med musik hela resan. Vi skräddarsyr kryssningen enligt dina önskemål.

Du kan även boka m/s Aurella för bröllopstransport.

Guidade charterkryssningar

Skulle du vilja dyka djupare in i Åbos historia? Vi kan arrangera en privat guidad kryssning för din grupp. Språkalternativ för guiden är finska, svenska och engelska.

Möten och seminarier ombord

Vi arrangerar mötespaket ombord på m/s Aurella åt företag. Vad kunde vara mera inspirerande än att kombinera ditt möte med stämningen på Aura å. I paketet ingår lunch eller middag antingen ombord på fartyget eller hos någon av våra samarbetsrestauranger.
Avgångskajen väljs baserat på era önskemål.

Transport för grupper

Skulle du och dina vänner vilja besöka Nådendal för att äta middag? Vad passar då bättre än att kryssa dit med m/s Aurella och avnjuta ett glas bubbel till tonerna av er favoritmusik.

Resor till havet och skärgården

Skulle du vilja åka ut till skärgården? Vårt rederi trafikerar dagligen i skärgården och det är även möjligt att boka in en charterkryssning så långt ut som till ytterskärgården. Gruppstorlekar ända upp till 95 passagerare.

Vi skräddarsyr en charterkryssning just för dig, be om en offert!

Varaa Nyt Varaa Nyt