Tilausristeilyt

Tilausristeilyjä ajamme vuoden ympäri Aurajoen ollessa jäätön. 

Vietä merkkipäivää Aurajoella

Sinulle joka haluat viettää esimerkiksi syntymäpäivää tai vuosipäivää elämyksen merkeissä. Laivalla onnistuu sekä ruokailu että juomatarjoilu. Valikoimaamme kuuluvat niin olut ja siideri, kuin viini ja kuplivakin. Laivassa on hyvä äänentoisto musiikkia varten. Risteilykokonaisuuden räätälöimme asiakkaiden toiveiden mukaisesti, aina juomapuolesta merireittiin asti.

Hääkuljetukset kuuluvat myös palveluihimme.

Opastetut charter-risteilyt

Haluaisiko ryhmänne uppoutua syvemmälle Turun historiaan? Ryhmille on tarjolla jokiristeilyjä myös liveoppaan johdolla. Opastukset mahdollista saada kolmella kielellä: suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kokoukset ja seminaarit laivassa

Yritysryhmille järjestämme kokouspaketteja M/s Aurellalla. Pöydällinen salonki sopii hyvin kokoustamiseen, ja mikä onkaan inspiroivampaa, kuin yhdistää tämä tunnelmalliseen jokiristeilyyn. Pakettiin kuuluu lounas tai illallinen joko matkan aikana laivassa, tai yhteistyökumppanimme ravintolassa.
Lähtösatama valitaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ryhmäkuljetukset

Haluatteko seurueesi kanssa vierailla esimerkiksi Naantalissa ruokailemassa ja viettämässä iltaa? M/s Aurellalla matka taittuu kauniissa maisemissa kuplivaa siemaillessa hyvän musiikin luodessa tunnelmaa.

Retket merelle ja saaristoon

Tekeekö mielesi päästä kauemmas merelle saaristoon? Varustamomme toiset alukset liikennöivät niin päivittäistä liikennettä kuin myös tilausristeilyjä aina ulkosaaristoon asti. Ryhmäkoot 95 henkilöön asti.

Räätälöimme juuri teille sopivan tilausristeilyn, pyydä tarjousta!

Varaa Nyt Varaa Nyt